Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Capitala și patru județe au depășit o rată de infectare de 3 la mia de locuitori

București și județele Alba, Cluj, Harghita și Sălaj au oficial peste 3 cazuri de Covid-19 la o mie de locuitori în ultimele 14 zile.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 25.10.2020 - 15:21

Creșterea numărului de infectări va aduce restricții suplimentare în județul Sălaj unde autoritățile județene au la dispoziție 48 de ore pentru a lua act de rata de infectare de 3,01 la o mie de locuitori în 14 zile pentru a trece toate unitățile de învățământ la scenariul roșu, corespunzător învățământului online, și închiderea tuturor unităților de alimentație publică situate în interiorul clădirilor.

Conform datelor oficiale transmise duminică la prânz, în urma centralizării situației pe județe de către Institutul Național de Sănătate Publică, în apropierea valorii de 3 cazuri noi la o mie de locuitori în ultimele două săptămâni se mai află județele: Timiș (2,78), Mureș (2,64) și Arad (2,48).

Comentarii