19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăȘtirile zileiBuzău: Un pacient a murit după ce s-a aruncat de la etajul...

Buzău: Un pacient a murit după ce s-a aruncat de la etajul Spitalului Nehoiu

Potrivit directorului Spitalului Orăşenesc Nehoiu, Sergiu Remişovschi, tânărul, din localitatea Siriu, a fost internat, vineri, cu dureri abdominale, medicii constatând că este vorba despre o reactie pancreatică în urma consumului de alcool.

Pacientul a primit tratament, iar starea lui s-a îmbunătăţit.

În week-end, pe fondul lipsei de alcool, tânărul a devenit extrem de agitat, aşa că a fost mutat la Terapie Intensivă unde a intrat în sevraj şi a fost nevoie să fie sedat.

La un moment dat a profitat de faptul că asistenta administra tratament altor bolnavi şi s-a aruncat în gol, de la o înălţime de 12 metri.

Reprezentanţii spitalului spun că totul s-a întâmplat extrem de repede, fără ca cineva să aibă timp să reacţioneze. În plus, în momentul maxim al crizei, bărbatul a dovedit o forţă extremă, astfel că nimeni nu i-ar fi făcut faţă.

Conducerea spitalului a deschis o anchetă.

Directorul spitalului a precizat că este primul caz de sinucidere înregistrat în ultimii 20 de ani în Spitalul Orăşenesc Nehoiu.
 

Cele mai citite

USR: Guvernul Ciolacu minte când spune că ia măsuri în favoarea consumatorilor şi că scade facturile românilor

Reprezentanţii USR consideră că Guvernul PSD-PNL ''minte'' atunci când spune că reduce facturile românilor şi că, de fapt, continuă să întreţină schema prin care oamenii...

O femeie de 31 de ani a fost reținută pentru efectuarea repetată de intervenții chirurgicale estetice minim invazive

O femeie în vârstă de 31 de ani a fost reţinută pentru 24 de ore, urmând să fie prezentată magistraţilor cu propunere legală, pentru...

Pentagonul va aloca 20 de miliarde de dolari pentru a dezvolta avionul de luptă NGAD

Forţele Aeriene ale SUA alocă aproape 20 de miliarde de dolari pentru a dezvolta avionul de luptă NGAD (Next Generation Air Dominance), înlocuitorul pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă