Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Buzău: Un pacient a murit după ce s-a aruncat de la etajul Spitalului Nehoiu

Un tânăr de 32 de ani a murit după ce s-a aruncat de la etajul Spitalului Orăşenesc Nehoiu, judeţul Buzău, iar conducerea unităţii a declanşat o anchetă internă.

Share

Rl online 0 comentarii

06.05.2019 - 14:08

Potrivit directorului Spitalului Orăşenesc Nehoiu, Sergiu Remişovschi, tânărul, din localitatea Siriu, a fost internat, vineri, cu dureri abdominale, medicii constatând că este vorba despre o reactie pancreatică în urma consumului de alcool.

Pacientul a primit tratament, iar starea lui s-a îmbunătăţit.

În week-end, pe fondul lipsei de alcool, tânărul a devenit extrem de agitat, aşa că a fost mutat la Terapie Intensivă unde a intrat în sevraj şi a fost nevoie să fie sedat.

La un moment dat a profitat de faptul că asistenta administra tratament altor bolnavi şi s-a aruncat în gol, de la o înălţime de 12 metri.

Reprezentanţii spitalului spun că totul s-a întâmplat extrem de repede, fără ca cineva să aibă timp să reacţioneze. În plus, în momentul maxim al crizei, bărbatul a dovedit o forţă extremă, astfel că nimeni nu i-ar fi făcut faţă.

Conducerea spitalului a deschis o anchetă.

Directorul spitalului a precizat că este primul caz de sinucidere înregistrat în ultimii 20 de ani în Spitalul Orăşenesc Nehoiu.
 

Comentarii