Buzău: O persoană decedată şi două grav rănite într-un accident rutier pe DN 2

O persoană a decedat şi alte două au fost grav rănite, joi dimineaţă, în urma impactului a două autoturisme pe DN 2 între Buzău şi Râmnicu Sărat, în zona Crucea Comisoaiei.

Share

Rl online 0 comentarii

30.08.2018 - 09:51

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Buzău, agentul şef Mihai Drăghiciu, din primele verificări efectuate de poliţiştii rutieri la faţa locului a rezultat faptul că un bărbat de 59 ani din Râmnicu Sărat, în timp ce conducea un autoturism a pătruns de pe un drum lateral pe DN 2 fără a acorda prioritate de trecere unui alt autoturism, care circula de la Buzău către Râmnicu Sărat şi era condus de un râmnicean în vârstă de 33 de ani.

"În urma impactului dintre cele două autoturisme a rezultat rănirea celor doi conducători auto şi decesul pasagerei din primul autoturism, în vârstă de 56 de ani", a precizat sursa citată.

Reprezentantul IPJ a mai spus că "în urma testării cu aparatul etilotest, în cazul şoferului în vârstă de 33 de ani a rezultat o concentraţie alcoolică de 0.70 mg/l alcool pur în aerul expirat".

"În acest caz poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul", a mai spus purtătorul de cuvânt.

Comentarii