Bucureşti: Trafic restricţionat joi în zona Mătăsari - Pache Protopopescu

Traficul rutier va fi restricţionat, joi, în zona Mătăsari - Pache Protopopescu, cu ocazia unor evenimente organizate de "Parohia Iancu Vechi - Mătăsari".

Share

Rl online 0 comentarii

17.09.2019 - 16:23

Brigada Rutieră informează că o procesiune religioasă va avea loc, între orele 19,00 - 19,30, pe traseul Biserica Iancu Vechi - strada Mătăsari - strada Agricultori - bulevardul Pache Protopopescu şi Biserica Iancu Vechi, iar deplasarea participanţilor se va face doar pe trotuar cu respectarea regulilor de circulaţie rutieră.

Între orele 20,00 - 21,30, va fi organizat un concert de muzică corală pe treptele Bisericii Iancu Vechi.

Pentru buna desfăşurare a concertului, traficul rutier va fi restricţionat, între orele 18,30 - 21,30, pe segmentul cuprins de la intersecţia bulevardului Pache Protopopescu şi până la limita de la intrarea Constantin Stăniloiu.

Brigada Rutieră a Capitalei solicită conducătorilor de autovehicule să evite să circule, pe cât posibil, în perimetrul adiacent locului de desfăşurare a evenimentului, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate sau cât mai departe de locul de desfăşurare a evenimentului şi să respecte semnalele şi indicaţiile poliţiştilor rutieri aflaţi în trafic.

Comentarii