Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Brigada Rutieră se delimitează de purtătorul său de cuvânt

Brigada Rutieră se delimitează de mesajul purtătorului de cuvânt al instituţiei, Ovidiu Munteanu, postat marţi pe pagina de Facebook a IGPR, care ulterior a fost şters.

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 01.08.2018 - 10:32

Brigada Rutieră se delimitează de mesajul purtătorului de cuvânt al instituţiei, Ovidiu Munteanu, postat marţi pe pagina de Facebook a IGPR, care ulterior a fost şters.

"Cu privire la mesajul postat pe pagina de socializare a Poliţiei Române de către colegul nostru Ovidiu Munteanu, vă aducem la cunoştinţă faptul că Brigada Rutieră nu achiesează la cele transmise, mesajul fiind unul strict personal. Brigada Rutieră vă asigură că este şi va rămâne în slujba cetăţeanului, indiferent de situaţie", se arată într-un mesaj al instituţiei menţionate.

În presa centrală au apărut mai multe reacţii în urma evaluării cu 5 stele a paginii de Facebook a IGPR de către Ovidiu Munteanu, ocazie cu care ar fi postat un mesaj dur la adresa celor care au acordat numai o stea paginii.

"Pentru toţi care jigniţi şi urâţi Poliţia Română, vă rog ca data viitoare când aveţi probleme să apelaţi la oricine altcineva nu la poliţie! Când vă fură bunurile, când vă agresează pe stradă, când cineva vă înşeală, la accidentele rutiere când voi sau alţii aveţi nevoie de ajutorul poliţiştilor, vă rog să apelaţi la vecini, la popi, la rude, dar nu la poliţie!", era mesajul purtătorului de cuvânt, şters ulterior.

Comentarii

loading...