Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

UPDATE/ NEWS ALERT. Un deţinut aflat în tranzit la RAHOVA a incendiat saltele. Dragnea este acolo.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 09.11.2019 - 21:18

ANP a anunțat sâmbătă, 09.11.2019, că un deţinut aflat în tranzit la Penitenciarul Bucureşti-Rahova a incenciat unele saltele din camera de deţinere în care se afla cazat.

,,Conform procedurii, a fost solicitat sprijinul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă. Ca urmare aintervenţiei rapide a angajaţilor unităţii, incendiul a fost stins până la sosirea echipajului depompieri.

Deţinutul în cauză şi 6 poliţişti de penitenciare au fost preluaţi de echipajele SMURD sosite la faţa locului, în vederea efectuării de investigaţii medicale suplimentare. Din primele informaţii, toate persoanele implicate se află în afara oricărui pericol.

Incidentul face obiectul unei verificări interne, deţinutul implicat urmând a fi cercetat disciplinar şi sancţionat conform prevederilor legale.”

La telefonul Penitenciarului nu a răspuns nimeni.

ANP a anunțat mai devreme că cei 4 angajaţi, cât şi deţinutul se află în afara oricărui pericol.

Comentarii