Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Breaking News Ilie Năstase, condamnat la închisoare

Fostul mare campion Ilie Năstase a fost condamnat de Curtea de Apel București la 9 luni și 10 zile de închisoare, cu amânarea executării pedepsei.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 09.07.2019 - 18:11

„Independent de cine este Ilie Năstase, trebuie să se țină cont de vârsta lui, de 73 de ani. (…) Aș vrea să ne raportăm la o persoană de 73 de ani care își recunoaște vinovăția și este conștientă de urmările faptelor sale”, a declarat Eliza Ene-Corbeanu, avocata lui Ilie Năstase, în fața judecătorilor Curții de Apel, conform g4media.ro.

Fostul lider ATP a refuzat recoltarea probelor biologice, iar apoi a fost sancţionat pentru că a întors pe linia continuă în timp ce conducea un scuter.

,,Când s-a urcat pe motoscuter, exista la fața locului un reprezentant al poliției rutiere, cu toate televiziunile (…) episodul s-a derulat sub ochii poliției rutiere (…) niciun moment nu s-a pus problema să îl oprească sau să îl prevină”, susține avocata lui Năstase.

Comentarii

loading...