14.6 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiBREAKING Accident grav în Teleorman. A fost activat planul roșu de intervenție

BREAKING Accident grav în Teleorman. A fost activat planul roșu de intervenție

Un accident rutier în care au fost implicate un microbuz de transport persoane şi un autoturism a avut loc, miercuri, pe DN 6F în Alexandria, la nivelul judeţului Teleorman fiind activat planul roşu de intervenţie.

Potrivit IGSU, din primele informaţii, în evenimentul rutier sunt implicate 13 persoane, dintre care nouă din microbuz, iar alte patru din autoturism.

Purtătorul de cuvânt al ISU Teleorman, Gelu Dragomir, a declarat că trei autovehicule, printre care un autoturism, au fost implicate în accident.

„Este un accident rutier cu victime multiple, circa 13, pe centura Alexandriei, la intersecţia cu şoseaua Lăceni”, a afirmat Dragomir.

În urma evaluării făcute la faţa locului, s-a stabilit că patru persoane, respectiv cele aflate în maşină, vor fi transportate la spital, restul celor implicaţi primind asistenţă medicală la faţa locului, arată sursa citată.

În aceste condiţii, planul roşu de intervenţie a fost dezactivat, precizează IGSU.

La faţa locului s-a intervenit cu o autospecială de descarcerare, o ambulanţă SMURD, o alta de transport de victime multiple, şapte ambulanţe ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi o autospecială de stingere.

 

Cele mai citite

Clotilde Armand vrea blocuri pe spațiile verzi de lângă Lacul Băneasa. Nicușor Dan închide ochii la PUZ-ul fostei colege de partid

Informații despre un plan urbanistic zonal (PUZ) dat de Primăria Sectorului 1, prin care se aprobă construirea de blocuri pe un spațiu verede, în...

România vrea să fie partener cu Qatar și cu SUA pentru restabilirea păcii în Orientul Mijlociu

România vrea să fie partener cu SUA și cu statul Qatar pentru a obține restabilirea păcii în Orientul Mijlociu, a declarat premierul Marcel Ciolacu,...

Dacă luptătorii împotriva cancerului sunt antrenați, de ce luptătorii împotriva propagandei sunt uciși?

Dacă limfocitele T-Helper pot fi antrenate în laborator pentru a lupta împotriva cancerului, de ce nu ar exista un factor imun și contra propagandei,...
Ultima oră
Pe aceeași temă