Sursa foto: Facebook

Brașovul reintră de vineri în scenariul roșu

Primarul municipiului Braşov, Allen Coliban, a anunţat că oraşul intră din nou în scenariul roşu, cu restricţiile aferente, valabile începând de vineri, după ce rata de infectare a ajuns la 3,16 la mie.

Share

Romania libera 0 comentarii

18.02.2021 - 22:18

„Începând de mâine, Braşovul revine la restricţiile de dinainte de 3 februarie, incidenţa de azi în municipiu fiind de 3,16 cazuri la mia de locuitori. Astfel, pentru următoarele două săptămâni, vor rămâne deschise creşele şi grădiniţele, iar la şcoală vor merge doar elevii din ciclul primar (clasele 0 - IV), la celelalte clase şcoala urmând a se desfăşura integral on-line. Se închid din nou instituţiile de cultură, cinematografele, restaurantele şi cafenelele, sălile de jocuri de noroc”, a anunţat, joi, primarul Allen Coliban.

Potrivit acestuia, Opera, Filarmonica, Teatrul Sică Alexandrescu şi Teatrul Arlechino, instituţii aflate în subordinea municipalităţii, şi-au suspendat toate spectacolele cu public programate în următoarele două săptămâni. Banii pentru biletele plătite vor fi returnați şi se va trece la programul de spectacole on-line.

Primarul a explicat că decizia a fost luată de Grupul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă în conformitate cu Hotărârea de Guvern nr. 35 din 10.02.2021, privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României, corespunzătoare ratei de incidenţă de peste 3/1000 de locuitori.

Comentarii