6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiBrașov: Tânărul filmat în timp ce a tâlhărit o bătrână a fost...

Brașov: Tânărul filmat în timp ce a tâlhărit o bătrână a fost reţinut

”Faţă de tânărul în vârstă de 16 ani s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, fiind introdus în arestul IPJ. Faţă de celălalt s-a luat măsura internării într-un centru de primire minori, urmând a se stabili dacă a avut discernământ la data comiterii faptei”, au declarat reprezentanţii IPJ Braşov.

Aceştia au precizat că femeia tâlhărită are 84 de ani.

Duminică, un locatar a făcut public un video surprins de camerele de supraveghere din data 29 iulie, în zona Griviţei din Braşov, în care un tânăr smulge o plasă din mâinile unei bâtrâne care abia poate să meargă. Tânărul era aşteptat la câţiva metri de un alt bărbat.

“Duminică, în jurul orei 14.00, Poliţia a fost sesizată cu privire la cele surprinse de camera de supraveghere. Se desfăşoară cercetări şi activităţi investigative, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie. Fapta a fost comisă pe strada Griviţei. Nu a fost sesizată de partea vătămată”, declarat, pentru Mediafax, Ionuţ Marin, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov.

După câteva ore, cei doi suspecţi au fost identificaţi, unul având 15 ani, iar celălalt 16 ani.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă