Braşov: Gospodării afectate, drumuri surpate şi un pod distrus de ape

Câteva zeci de gospodării afectate, un pod distrus şi mai multe drumuri surpate este bilanţul provizoriu în urma inundaţiilor produse în judeţul Braşov la sfârşitul săptămânii trecute, informează, luni, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 02.07.2018 - 10:09

Potrivit sursei citate, au fost afectate 55 de gospodării şi 27 beciuri inundate. De asemenea, Podul care face legătura între localităţile Crihalma şi Comăna de Jos a fost distrus de apele Oltului, iar în localitatea Tărlungeni, pe strada Crişan, drumul s-a surpat pe o porţiune de 50 de metri, pentru patru case existând riscul de a se dărâma.

Purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, Luiza Dănilă, a precizat că pe DJ 110, între localităţile Paltin şi Vulcăniţa, se circulă pe un singur sens, după ce o bandă s-a surpat pe o lungime de 50 de metri, iar DJ 103G, între localităţile Măieruş şi Arini, este blocat ca urmare a revărsării Oltului.

Potrivit acesteia, pompierii militari intervin, luni dimineaţa, în cartierul Stupini din municipiul Braşov pentru evacuarea apei de pe strada Fântânii, iar un alt echipaj s-a deplasat la Podul Olt, unde nivelul râului Olt este în creştere, nefiind deocamdată locuinţe afectate.

Comentarii