18.7 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiBraşov: Cel puţin şase copii şi un adult acuză simptome de toxiinfecţie...

Braşov: Cel puţin şase copii şi un adult acuză simptome de toxiinfecţie alimentară

Autorităţile din Braşov au anunţat, joi seară, că un echipaj SMURD şi trei echipaje SAJ cu medic intervin în localitatea Bran, unde mai multe persoane acuză simptome de toxiinfecţie alimentară. 

Apelul iniţial anunţa 13 persoane cu probleme medicale, după ce au mâncat lao pensiune, însă medicii acordă, deocamdată, ajutor unui număr de şase copii şi unui adult. 

Deocamdată, nu s-a stabilit numărul celor care vor fi transportaţi la spital, dar se pare că în pensiune sunt, în total, 32 de persoane. 

”La ora actuală intervin cadrele medicale şi mai multe persoane au fost transportate la spital. Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice s-au sesizat din oficiu cu privire la cele semnalate”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Braţov.

Potrivit acestora, poliţiştii şi alţi specialişti din instituţii cu atribuţii în domeniu vor demara, chiar joi seară, verificări unitatea respectivă. 

Cele mai citite

Protejarea pădurilor din Ilfov este piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov

Înscrisă ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea pădurilor din Ilfov împotriva exploatărilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost...

Enigma doctorului Socrates

Un tânăr înalt, brunet și timid stă deoparte și examinează viața din jurul lui pentru a-i da un sens, așa cum îi îndruma Socrate...

Firea trebuie să se retragă din cursa pentru europarlamentare dacă va candida la Primărie, susține AUR

Partidul AUR consideră că Gabriela Firea trebuie să renunțe la candidatura pentru un post de europarlamentar dacă dorește să candideze la Primăria Capitalei. Acest punct...
Ultima oră
Pe aceeași temă