Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Botoşani: Peste 150 de copii navetişti din judeţ nu au ajuns la cursuri

Peste 150 de copii navetişti din judeţul Botoşani nu au ajuns, miercuri, la cursuri, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, a declarat, pentru Agerpres, inspectorul general şcolar al judeţului, Gabriel Hârtie.

Share

Rl online 0 comentarii

21.11.2018 - 13:47

Acesta susţine că absenţele au fost generate de ninsoarea din ultimele zile, care a îngreunat circulaţia rutieră.

"Fiecare şcoală va face o analiză a absenţelor elevilor şi, în funcţie de rezultatele acestei analize, poate lua, în consiliul de administraţie, decizia motivării absenţelor elevului", a afirmat Hârtie.

Potrivit şefului IŞJ, în cursul zilei de marţi, numărul elevilor care au lipsi de la şcoală a fost de 604, dintre care 485 în schimbul de dimineaţă, iar 119 în schimbul de după-amiază.

La nivelul judeţului Botoşani, există 13.174 de elevi navetişti care sunt monitorizaţi de Inspectoratul Şcolar Judeţean.

Comentarii

loading...