7.8 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiBotoşani: Patru persoane, între care trei copii, au făcut atac de panică...

Botoşani: Patru persoane, între care trei copii, au făcut atac de panică în urma unui incendiu

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani, pompierii au fost solicitaţi, miercuri, să intervină la un incendiu izbucnit la o casă de pe strada Puşkin din municipiul Botoşani.

La faţa locului au ajuns trei echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Botoşani, cu două autospeciale cu apă şi spuma şi o ambulanţă SMURD. La sosirea forţelor de interventie, ardea întreaga locuinţă, existând pericolul de propagare a flăcărilor la casele din imediata apropiere.

Patru persoane, un adult şi trei copii, care locuiau în aceeaşi gospodărie au făcut atac de panică, au primit îngrijiri medicale la faţa locului după care au fost transportaţi la centrul “Micul Print” din municipiul Botoşani.  

Pompierii au înlăturat pericolul de explozie, din locuinţa cuprinsă de flăcări fiind scoasă o butelie.

Incendiul este localizat şi se intervine pentru înlăturarea efectelor. Intervenţia este îngreunată de vântul care bate cu putere, au mai precizat reprezentanţii ISU Botoşani.

Cele mai citite

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă