Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Botoşani: Festivitate militară pentru avansarea a 29 de angajaţi ai ISU

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Botoşani a organizat, miercuri, o festivitate militară de înaintare în gradul militar următor, la termen, a 29 de ofiţeri şi subofiţeri.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 01.08.2018 - 14:01

În prezenţa prefectului Dan Şlincu, au fost avansaţi în grad patru ofiţeri, 24 de subofiţeri şi un maistru militar.

"Înaintarea în grad şi avansarea în funcţie sunt elemente definitorii pentru cariera oricărui militar. Sunt momente de bucurie, de satisfacţie şi de recunoaştere a muncii şi efortului depus de către fiecare dintre noi. Inspectoratul este puternic atunci când ştim să lucrăm în echipă. Vă cer dumneavoastră, tuturor, să ţineţi în mod deosebit la acest principiu, al lucrului în echipă şi al respectului faţă de colegii de lângă voi. E foarte important ca fiecare dintre noi să fie respectat pentru ceea ce face. Şi noi suntem oameni şi avem nevoie de respect şi recunoaştere a muncii. Faptul că suntem pe locul I în topul încrederii populaţiei nu face altceva decât să ne oblige şi să ne responsabilizeze", a afirmat şeful ISU Botoşani, colonelul Cristian Amarandei.

Totodată, pentru rezultate meritorii în îndeplinirea atribuţiilor şi în pregătirea profesională, doi ofiţeri şi doi subofiţeri au fost recompensaţi cu Semnul onorific "În Serviciul Patriei", pentru 15 ani de activitate, iar alţi şase subofiţeri şi un maistru militar au fost recompensaţi cu aceeaşi distincţie pentru 20 de ani de activitate în ISU.

Comentarii

loading...