Botoşani: Copil de 12 ani, depistat de poliţişti la volanul unui autoturism

Un copil în vârstă de 12 ani a fost depistat de poliţiştii din judeţul Botoşani în timp ce se afla la volanul unui autoturism. Pasagerul din dreapta era un bărbat de 62 de ani, proprietarul maşinii, care avea permis de conducere valabil.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 24.09.2018 - 12:16

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Botoşani, la sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii Secţiei Rurale numărul 3, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe drumul comunal DC37 de pe raza comunei Todireni au oprit pentru control un autoturism care prezenta avarii.

“Procedând  la identificarea conducătorului auto echipajul de poliţie a constatat că acesta este un minor în vârstă de 12 ani, pasager pe scaunul din dreapta fiind un bărbat de 62 de ani, proprietarul autoturismului, care avea permisul de conducere valabil”, au precizat reprezentanţii IPJ.

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere fără permis. De asemenea, pe numele bărbatului de 62 de ani a fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de încredinţare a unui vehicul pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care ştie că nu posedă permis de conducere.

Comentarii