Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Bogdan Licu

Bogdan Licu, candidat la funcția de prim-adjunct al procurorului general, cere desființarea SIIJ

Procurorul general interimar Bogdan Licu își menține cererea de desființare a Secției de Investigare a Infracțiunilor din Justiție (SIIJ).

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 20.01.2020 - 10:29

Procurorul general interimar Bogdan Licu a declarat, luni dimineață, că își menține cererea privind desființarea Secției de Investigare a Infracțiunilor din Justiție (SIIJ), așa-numita "Secția Specială".

Bogdan Licu a făcut această declarație în fața jurnaliștilor, înainte să intre în sediul Ministerului Justiției, unde susține interviul pentru concursul de ocupare a funcției de prim-adjunct al procurorului general al României. Bogdan Licu este singurul magistrat care s-a înscris la concursul pentru această funcție.

Bogdan Licu a evitat să explice de ce candidează doar la funcția de prim-adjunct al procurorului general, în loc să candideze chiar la funcția de procuror general al României, pe care o exercită, acum, în mod interimar. Bogdan Licu a spus că își va explica această opțiune în fața comisiei unde va susține interviul.

Comentarii