Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Bistriţa-Năsăud: Pârtia Cocoş va fi închisă luni

Pârtia Cocoş din Bistriţa va fi închisă, luni, pentru efectuarea lucrărilor de întreţinere şi revizia telescaunului, potrivit unui comunicat de presă remis de Primăria municipiului.

Share

Rl online 0 comentarii

14.01.2019 - 10:50

"Ca urmare a numărului mare de persoane care au schiat în ultimele zile, precum şi a temperaturilor ridicate din această noapte, Pârtia Cocoş va fi astăzi închisă pentru a putea realiza lucrările de întreţinere şi pregătire corespunzătoare, precum şi revizia telescaunului, revizie care trebuie făcută o dată la 10 zile. Pârtia va fi redeschisă mâine, 15.01.2019, de la ora 09,00, şi va funcţiona după programul stabilit", se arată în comunicatul semnat de viceprimarul municipiului Bistriţa, Cristian Niculae.

Potrivit datelor comunicate prin Agerpres, de către purtătorul de cuvânt al primăriei, Mihai Ruşti, de la deschiderea pârtiei, în data de 9 ianuarie, şi până duminică, 13 ianuarie, au fost vândute în total 2.815 cartele de acces.

Comentarii