Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Bistriţa-Năsăud: Ministrul Ioan Deneş, în vizită în zonele afectate de inundaţii

Ministrul Apelor şi Pădurilor, Ioan Deneş, efectuează vineri o vizită de lucru în zonele din judeţul Bistriţa-Năsăud afectate de inundaţiile produse în această săptămână, potrivit unei informări postate pe pagina de socializare a Instituţiei Prefectului.

Share

Rl online 0 comentarii

14.06.2019 - 14:17

Ministrul este însoţit de prefectul de Bistriţa-Năsăud, Ovidiu Frenţ, de conducerea Administraţiei Naţionale "Apele Române", a Administraţiei Bazinale de Apă Someş-Tisa, a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud şi a Sistemului de Gospodărire a Apelor.

Potrivit informării Instituţiei Prefectului Bistriţa-Năsăud, ministrul Ioan Deneş vizează localităţile cu probleme în urma inundaţiilor produse în noaptea de 12 spre 13 iunie, "pentru a constata pagubele şi a prioritiza lucrările de intervenţie pe cursurile de apă, în vederea protejării comunităţilor".

Vizita în teren cuprinde localitatea Domneşti, pe râul Şieu, podul de pe DJ 154C, valea Şieu din localitatea Şieu, valea Şieuţ din localitatea Şieuţ şi valea Luţ din localitatea Monor.

Comentarii

loading...