13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăȘtirile zileiBiroul Permanent Naţional al PSD se reuneşte astăzi: Toader, una dintre temele...

Biroul Permanent Naţional al PSD se reuneşte astăzi: Toader, una dintre temele de discuţie

Biroul Permanent Naţional al PSD se reuneşte, luni, începând cu ora 12.00, la Camera Deputaţilor, în sala Grupului PSD „Ovidiu Şincai”.

Liderul PSD Liviu Dragnea a anunţat, sâmbătă, la Slobozia, că una dintre temele de discuţie o să fie situaţia ministrului Justiţiei, Tudorel Toader.

“Cred că trebuie să discutăm subiectul ăsta, că e delicat. Luni sper să ne vedem. Luni avem Birou Permanent Naţional, la ora 12.00”, a spus Dragnea.

Miercuri, deputatul PSD Cătălin Rădulescu a anunţat că s-a decis ca parlamentarii formaţiunii să nu participe la votul moţiunii simple „Tudorel Toader şi PSD-ALDE, luaţi mâinile murdare de pe Justiţie!”, iniţiată de PNL şi USR, decizia în legătură cu ministrul Tudorel Toader urmând a fi luată în cadrul coaliţiei, după negocieri între Livu Dragnea, Călin Popescu Tăriceanu şi Viorica Dăncilă.

Din lipsă de cvorum, procedura a fost amânată.

Tot miercuri, Liviu Dragnea a afirmat că există nemulţumiri în rândul social-democraţilor cu privire la activitatea ministrului Toader, dar că acestea vor fi discutate în coaliţie.

Marţi, la dezbaterea moţiunii, deputatul PSD Florin Iordache l-a criticat pe ministrul Justiţiei, cerându-i să spună când dă ordonanţa de urgenţă pentru modificarea codurilor penale şi pentru revizuirea sentinţelor date de completurile de 5 judecători şi a precizat că, în PSD, atunci când ai greşit demisionezi sau eşti remaniat.

Cele mai citite

Încercare disperată a avocaților lui Mario Iorgulescu de a-l scăpa de închisoare: „Suferă de leziuni cerebrale încă din copilărie”

Avocaţii lui Mario Iorgulescu încearcă să-l scape pe tânăr de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare pentru omor, susţinând că are...

GALERIE FOTO. Iubita lui Kevin Trapp a făcut duș în aer liber

Modelul brazilian Izabel Goulart, una dintre cele mai cunoscute iubite de fotbalist din lume, și-a înebunit milioanele de urmăritori de pe Instagram după ce...

UE cere ca Facebook și Tik Tok să combată falsurile create cu inteligența artificială

UE, prin Comisia Europeană, a cerut marilor site-uri de socializare, precum TikTok și Facebook, să eticheteze clar publicitatea politică și să reducă "viralitatea conținutului"...
Ultima oră
Pe aceeași temă