Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Birchall: ”La mulţi ani!'' marinarilor care îşi dedică viaţa acestei nobile chemări

Viceprim-ministrul Ana Birchall a transmis un mesaj miercuri, când sunt sărbătorite Marina Română şi Adormirea Maicii Domnului, precizând că le urează "La mulţi ani!" marinarilor care îşi dedică viaţa "acestei nobile chemări".

Share

Rl online 0 comentarii

15.08.2018 - 12:12

"Pe 15 august, dată la care este aniversată Adormirea Maicii Domnului, Marina Română se îmbracă şi ea în haine de sărbătoare! În 2018, Marina Română aniversează 158 de la înfiinţare. Le urez 'La mulţi ani!' marinarilor care îşi dedică viaţa acestei nobile chemări, iar Sfânta Fecioară Maria, ocrotitoarea marinarilor de pretutindeni, să vă aibă mereu în pază!", a scris Ana Birchall, pe Facebook.

Totodată, ea a precizat că Adormirea Maicii Domnului este "cea mai importantă sărbătoare închinată Mariei, mama după trup a Domnului nostru Iisus Hristos".

"Poporul român are o dragoste deosebită faţă de această sărbătoare, iar multe mănăstiri şi biserici îşi serbează astăzi hramul. În această sfântă zi rugăciunile noastre se îndreaptă către Fecioara Maria pentru că mijlocirea Maicii Domnului este aducătoare de mult rod înaintea Fiului ei cel Sfânt", a mai arătat Ana Birchall.

Comentarii

loading...