21.3 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiBilanț după furtună! 35 acoperișuri desprinse, 7 copaci căzuți, 13 mașini afectate

Bilanț după furtună! 35 acoperișuri desprinse, 7 copaci căzuți, 13 mașini afectate

Efecte de vreme rea s-au înregistrat în patru localități din județele Brașov, Hunedoara și Sibiu, unde s-a intervenit pentru degajarea a 35 de acoperișuri desprinse, 7 copaci căzuți pe carosabil, 2 panouri publicitare rupte. 13 autoturisme au fost avariate.

Potrivit IGSU, în ultimele 24 de ore, pompierii din județele Brașov, Hunedoara și Sibiu au intervenit pentru limitarea și înlăturarea efectelor generate de fenomenele meteorologice periculoase.

Miercuri și joi noapte, pompierii militari au acționat pentru degajarea copacilor căzuți, a elementelor de acoperiș sau a panourilor publicitare, fără a exista situații care să pună în pericol viaţa comunităţilor.

Astfel, la nivel național au fost înregistrate efecte de vreme rea în patru localități din județele Brașov, Hunedoara și Sibiu, unde s-a intervenit pentru degajarea a 35 de acoperișuri desprinse, 7 copaci căzuți pe carosabil, 2 panouri publicitare rupte, fiind avariate 13 autoturisme.

De asemenea, circulația rutieră a fost temporar blocată pe 2 drumuri naționale ( DN 1 și DN 73A/BV ) din cauza copacilor căzuți pe carosabil.

În acest moment, la nivel național nu mai sunt în desfășurare intervenții pentru înlăturarea efectelor negative.

Cele mai citite

FOTO. Loredana Groza, ca la 20 de ani. Vedeta a pozat în colanți

Loredana Groza, cunoscută pentru prezența sa în industria muzicală românească, a captat atenția publicului cu ultimele sale fotografii distribuite pe rețelele de socializare. Însă...

Ajutorul promis Israelului, dar și Ucrainei ar putea fi votat în Congresul SUA

În timpul unei convorbiri telefonice de duminică între președintele Joe Biden și liderii Congresului, a existat un „acord” privind ajutorul rapid atât Israelului, cât...

Klaus Iohannis a promulgat actul normativ care modifică Legea privind înfiinţarea ANL

Legea promulgată de către şeful statului are ca obiect de reglementare modificarea art. 3 din Legea 152/1998 privind înfiinţarea Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe. De asemenea,...
Ultima oră
Pe aceeași temă