Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Becali: M-am împăcat cu Talpan, vorbesc cu el

Gigi Becali a declarat că s-a împăcat cu juristul CSA Steaua, Florin Talpan, cel care a câştigat mai multe procese împotriva FCSB, inclusiv cel legat de folosirea mărcii Steaua.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 09.07.2018 - 12:33

"M-am împăcat cu Talpan, vorbesc cu el. L-am sunt de vreo două-trei ori ca să râd de el... Nu, nu râd, că e urât, ca să glumesc cu el, să-l tachinez, aşa. Cand era cu Rapid, atunci... Mi-a răspuns la telefon. I-am spus: <Domne, te-am sunat să te felicit că ai promovat pe locul 2>. L-am felicitat pentru locul 2. Acum îmi dau seama.. Şi eu cu păcatele mele, cu tâmpeniile mele, încerc să fiu un om mai bun. El e un om cuminte, un om liniştit, e un om bun. Încearcă şi el, săracu, să se dea mare acolo, ca orice om. <Domne, îmi fac şi eu datoria.> Pentru ce să fiu supărat pe el? Plângea... Se plângea. Atunci l-am sunat, acum nu-l mai sun, că nu am ce să vorbesc cu el. Mai ales că mi-a zis că merge şi la biserică... <Mă, dacă tu mergi şi la biserică, eu chiar şi prieten sunt cu tine>. Oamenii din biserică sunt prieten cu ei, chiar dacă îmi fac rău. Cu Talpan, râd, glumesc, dar doar cu doi oameni vorbesc, cu MM şi cu Şumudică, dar cu el vorbesc mai rar (n.r. - cu Şumudică). Doar cu aceştia vorbesc, în rest nu-mi place", a declarat Becali, la Pro X.

Comentarii