Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Băsescu, despre dosarul său de la CAB: Am de gând să mă judec cât mai repede

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat miercuri că îşi doreşte ca dosarul privind stabilirea calităţii de colaborator al Securităţi în cazul său să se judece cât mai repede, fără să se ajungă la un ''circ mediatic''.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 29.05.2019 - 17:41

Fostul preşedinte a menţionat că în timpul campaniei electorale au apărut informaţii legate de descoperirea unor documente de la fosta securitate.

"Documentele au fost din 2006 (...). Am verificat pe ECRIS, nu au apărut încă înregistrate, o să văd şi o să mă pronunţ. Dar până la a mă pronunţa sau nu, trebuie să mă judec cu CNSAS-ul", a precizat Băsescu, la Colegiul Naţional al PMP.

El a adăugat că nu poate da detalii despre ce cuprinde dosarul pentru că nu l-a văzut.

"Nu vă pot spune ce cuprinde dosarul pentru că nu l-am văzut. Nu am văzut dosarul trimis în instanţă. O să-l văd când e disponibil să fie văzut şi o să mă pronunţ public, deşi nu am de gând să fac un circ mediatic din el, ci am de gând să mă judec cât mai repede, o să vedem ce apare. Dar astăzi a apărut că s-a trimis dosarul, eu am verificat chiar înainte să vin şi nu era înregistrat pe ECRIS, sistemul de evidenţă al Curţii de Apel - Secţia Contencios, de la Bucureşti (...)", a afirmat Băsescu.

Curtea de Apel Bucureşti a înregistrat miercuri dosarul în care CNSAS solicită instanţei stabilirea calităţii de colaborator al Securităţi în cazul fostului preşedinte Traian Băsescu.

Comentarii

loading...