Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Bărbatul care s-a sinucis pe podul de la Mărăcineni era un om de afaceri austriac

Bărbatul care s-a sinucis, luni seară, pe podul de la Mărăcineni, judeţul Buzău, era un prosper om de afaceri austriac. Bărbatul deţinea o fabrică de cabluri în Cehia, cu birouri la Viena, dar şi mai multe proprietăţi în ţară şi în străinătate.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 09.04.2019 - 09:33

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, bărbatul de 48 de ani care, luni după-amiază, s-a spânzurat de podul de la Mărăcineni era un om de afaceri austriac. El deţinea o fabrică de cabluri în Cehia cu birouri la Viena, mai multe proprietăţi în Austria şi România.

Poliţiştii au găsit cadavrul bărbatului spânzurat în jurul orei 17.00, după ce au fost anunţaţi telefonic de un trecător. Pe pod au găsit o geantă cu mai multe documente, printre care şi actele de identitate ale acestuia. De asemenea, anchetatorii au găsit un testament, dar şi un bilet scris în germană, ce urmează a fi tradus.

Bărbatul de 48 de ani a ajuns în România după ce a cunoscut o tânără din Buzău, cu care se logodise deja. Cei doi aveau o casă în comuna Mărăcineni, judeţul Buzău, şi urmau să facă nunta în această vară.

În acest moment, se conturează ipoteza unei sinucideri din dragoste, existând informaţii că austriacul se certase cu iubita sa.

Comentarii