Bărbați suspectaţi că au agresat un bărbat în faţa unui centru comercial din Capitală, reţinuți

Cinci bărbaţi, suspectaţi că au agresat un bărbat într-un centru comercial din Capitală, au fost reţinuţi, fiind acuzaţi de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 08.08.2019 - 10:56

Victima ar fi avut un schimb de replici într-o sală de fitness cu soţiile a doi dintre agresori.

”Miercuri, 7 august a.c., poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, au pus în executare şase mandate de percheziţie domiciliară, în Capitală şi nouă mandate de aducere, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”, a transmis, joi, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că ancheta a fost declanşată de o plângere penală în care un bărbat de 50 de ani  reclama faptul că la data de 11 iulie a.c., în jurul orei orei 11.30, în timp ce se afla în faţa unui complex comercial a fost agresat fizic de mai multe persoane necunoscute.


În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate au fost identificaţi şase bărbaţi, cu vârste cuprinse între 34 şi 45 de ani, bănuiţi de comiterea faptei.

”Ieri, au fost puse în executare 6  mandate de percheziţie domiciliară şi 9 mandate de aducere, fiind identificate şi ridicate mai multe bunuri care ar fi putut fi folosite la comiterea faptelor. Bănuiţii au fost conduşi la sediul subunităţii pentru audieri, stabilindu-se în sarcina acestora că la data de 10 iulie a.c., în jurul orelor 10.30,  în timp ce persoana vătămată se afla în interiorul  unei săli de fitness,  situată într-un complex comercial din Sectorul 3, pe fondul unor neînţelegeri cu privire la folosirea unui aparat de fitness, a avut discuţii contradictorii cu două femei, care l-au ameninţat că se vor răzbuna prin intermediul soţilor”, a transmis Poliţia Capitalei.

Potrivit sursei citate, a doua zi,  în jurul orei 11.30,  în timp ce persoana vătămată se afla în faţa complexului comercial, şase bărbaţi l-ar fi agresat fizic,  ulterior fiind transportată la o unitate de specialitate pentru îngrijiri medicale.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Serviciului Grupuri Infracţionale Violente, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3.

 

Comentarii