Bărbat urmărit internaţional pentru furturi comise în Luxemburg, prins la Constanţa

Un bărbat în vârstă de 46 de ani din Eforie Nord, urmărit internaţional pentru mai multe furturi comise în Luxemburg, a fost prins de poliţiştii constănţeni.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 18.07.2018 - 12:39

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, pe data de 17 iulie, poliţiştii din cadrul Compartimentului de Investigaţii Criminale al Poliţiei oraşului Eforie au identificat un bărbat, în vârstă de 46 de ani, din Eforie Nord, pe numele căruia exista un mandat european de arestare, emis de autorităţile luxemburgheze.

El fusese dat în urmărire internaţională pentru comiterea mai multor infracţiuni de furt calificat şi constituirea unui grup infracţional organizat, fapte comise în Luxemburg.

Pentru depistarea acestuia, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Bărbatul a fost iniţial prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, care a emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, fiind introdus arestul Poliţiei. El va fi prezentat miercuri, Curţii de Apel Constanţa în vederea confirmării mandatului internaţional de arestare şi predarea acestuia către autorităţile din Luxemburg.

Comentarii