Bărbat mort într-un incendiu izbucnit de la o lumânare aprinsă

O persoană a decedat şi alte 25 au fost evacuate, joi dimineaţa, după ce un incendiu a izbucnit la un apartament de pe bulevardului Stadionului din municipiul Buzău.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 20.06.2019 - 09:17

Pompierii au fost anunţaţi în jurul orei 4.30 în legătură cu producerea unui incendiu la un apartament situat la parterul unui bloc din cartierul buzoian Micro XIV. Ajunşi la faţa locului, salvatorii au constatat că focul ardea mocnit cu degajare mare de fum şi au solicitat intervenţia societăţilor furnizoare de utilităţi pentru a opri gazele şi curentul electric.

Simultan, au fost evacuaţi locatarii blocului, care au fost scoşi în faţa clădirii până la finalizarea intervenţiei, iar o femeie şi un copil au fost preluaţi de ambulanţă, fiind intoxicaţi cu fum.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Buzău, Vasile Prehoveanu, o persoană care a fost surprinsă în interior a decedat.

"Două persoane au fost transportate la UPU pentru îngrijiri medicale, iar o persoană care a fost surprinsă în interior a decedat", a spus Vasile Prehoveanu.

El a adăugat că incendiul a izbucnit de la o lumânare uitată aprinsă.

Comentarii