Bărbat înjunghiat de mai multe ori într-un magazin

Un bărbat a fost înjunghiat de mai multe ori, miercuri seara, într-un magazin alimentar din Arad, acesta fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale, după ce i-a atras atenţia agresorului că a luat mai multe produse fără să le plătească, transmite Mediafax.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 30.01.2019 - 21:36

Incidentul a avut loc, miercuri seara, într-un magazin alimentar aflat pe str. Oborului din oraşul Arad.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Arad, bărbatul de 46 de ani a fost înjunghiat de mai multe ori cu un cuţit de către un tânăr de 30 de ani.

Conform primelor informaţii, totul a pornit după ce victima, precum şi mai multe persoane, inclusiv vânzătoarea magazinului, i-au atras atenţia tânărului că a luat mai multe produse de pe raft, pe care le-a băgat într-o plasă fără să le plătească. La un moment dat, tânărul de 30 de ani a scos un cuţit, cu care l-a înjunghiat pe bărbatul de 46 de ani de mai multe ori.

După incident, agresorul a plecat spre casă, de unde a şi fost ridicat de poliţiştii arădeni.

„Asupra bărbatului de 30 de ani au fost găsite atât bunurile sustrase din magazin cât şi cuţitul cu care acesta ar fi înjunghiat victima. Poliţiştii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie”, a arătat IPJ Arad.

Bărbatul înjunghiat a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Arad, pentru îngrijiri medicale, fiind în stare stabilă şi conştient. Acesta a fost înjunghiat în zona abdomenului şi a toracelui.

Comentarii