19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăȘtirile zileiBărbat eliberat din penitenciar, reţinut după ce a furat cerceii unor femei

Bărbat eliberat din penitenciar, reţinut după ce a furat cerceii unor femei

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, în urma cercetărilor în cazul unor infracţiuni de tâlhărie, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa au prins un bărbat în vârstă de 47 de ani, din oraşul Hârşova, bănuit de comiterea faptelor.

Astfel, în 20, 26 şi 27 octombrie, bărbatul ar fi comis faptele asupra unor femei din Constanţa, cu vârste între 66 şi 85 de ani, cărora le-ar fi sustras prin violenţă cerceii din urechi.

“Faptele au fost comise pe Aleea Brânduşelor, bulevardul Alexandru Lăpuşneanu şi aleea Panselei, în zone cu vegetaţie bogată şi căi de acces înguste şi întortocheate, care ofereau posibilitatea de a scăpa rapid”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Constanţa.

Bărbatul respectiv pleca din oraşul Ovidiu, cu mijloace de transport în comun, ajungea în zona autogării din piaţa Tomis III, iar apoi pornea pe străzile din apropiere şi îşi căuta victime. El alegea femei în vârstă, cărora le smulgea cerceii din urechi, apropiindu-se din spate.

El a fost recent eliberat condiţionat din penitenciar, după ce ispăşise cinci ani din pedeapsa de 10 ani primită pentru comiterea unor fapte de tâlhărie. 

Bărbatul a fost reţinut luni, iar marţi va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Cele mai citite

Sectorul turistic se așteaptă la un 2024 puternic, analiză

Turismul internațional este așteptat să recupereze în 2024 pe deplin scăderile din timpul  pandemiei, estimările inițiale indicând chiar o creștere de 2% peste nivelurile...

UE cere ca Facebook și Tik Tok să combată falsurile create cu inteligența artificială

UE, prin Comisia Europeană, a cerut marilor site-uri de socializare, precum TikTok și Facebook, să eticheteze clar publicitatea politică și să reducă "viralitatea conținutului"...

Încercare disperată a avocaților lui Mario Iorgulescu de a-l scăpa de închisoare: „Suferă de leziuni cerebrale încă din copilărie”

Avocaţii lui Mario Iorgulescu încearcă să-l scape pe tânăr de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare pentru omor, susţinând că are...
Ultima oră
Pe aceeași temă