Bărbat căzut în apă în Delta Dunării, salvat de poliţiştii de frontieră

Un bărbat în vârstă de 69 de ani a fost salvat, marţi seară, de poliţiştii de frontieră, după ce a căzut în apă în Delta Dunării, în timp ce se afla la pescuit.

Share

Rl online 0 comentarii

05.11.2019 - 20:55

Potrivit reprezentanţilor Gărzii de Coastă, marţi seară, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Pardina au fost informaţi de către Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Delta” Tulcea că un bărbat aflat la pescuit pe Canalul Sireasa a căzut în apă şi solicită ajutorul.
 
"Imediat, s-a dispus efectuarea unei misiuni cu o ambarcaţiune rapidă şi un autoturism de intervenţie, pentru identificarea acestuia. De asemenea, la intervenţie a participat şi un poliţist din cadrul Postului de Poliţie Ceatalchioi. La scurt timp, persoana a fost identificată, scoasă din apă şi adusă în siguranţă la mal", au precizat reprezentanţii Gărzii de Coastă.
 
Bărbatul, în vârstă de 69 de ani, a fost transportat în localitatea Tudor Vladimirescu de unde a fost preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Tulcea pentru îngrijiri medicale.

Comentarii