Bancomat distrus în Județul Vrancea

Poliţiştii din Vrancea fac verificări după ce au fost anunțați prin telefon că un bancomat a fost jefuit.

Share

Ioana Roșu 0 comentarii

03.10.2020 - 19:47

Un bancomat din incinta unei bănci din localitatea Păuneşti a fost distrus! Poliţiştii din Vrancea fac verificări, constituind numeroase filtre în judeţ, după ce sâmbătă dimineaţă au fost anunţaţi că un bancomat a fost distrus, fiind furată o sumă de bani.

 Potrivit IPJ Vrancea, sâmbătă dimineaţă în jurul orei 04.00, un apel la 112 anunţa că în comuna Paunesti, bancomatul din incinta sucursalei unei unităţi bancare prezintă urme de distrugere.

Poliţiştii ajunşi la scurt timp la faţa locului au constatat faptul că persoane necunoscute ar fi forţat mecanic fanta de eliberare a bancnotelor de la acest bancomat. Din primele cercetari, o parte a bancomatului a fost distrusă, iar din interior ar fi fost sustrasă o sumă de bani, valoarea exactă a pagubei urmând a fi stabilită de către reprezentantii unitatii bancare.

"Poliţiştii au instituit filtre şi efectuează cercetări, în vederea stabilirii identităţii şi depistării persoanelor implicate. În cauză a fost întocmit un dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, ancheta fiind continuată de poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Vrancea, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea”, anunţă poliţia.

Comentarii