Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Băncile şi oficiile poştale sunt închise vineri şi sâmbătă

Oficiile poştale şi unităţile bancare sunt închise vineri, 30 noiembrie, de Sfântul Andrei, şi sâmbătă, 1 decembrie, de Ziua Naţională a României, însă vor rămâne deschise băncile din unele centre comerciale.

Share

Rl online 0 comentarii

29.11.2018 - 16:24

Compania Naţională Poşta Română (CNPR) a anunţat că, vineri şi sâmbătă, toate subunităţile poştale din mediul urban şi rural vor fi închise.

”Programul anunţat este în conformitate cu prevederile Codului Muncii, potrivit cărora zilele de 30 Noiembrie – Sfântul Apostol Andrei, Ocrotitorul României, şi 1 Decembrie – Ziua Naţională a României sunt declarate zile de sărbătoare legală, în care nu se lucrează. Ca urmare a programului anunţat, este posibil ca trimiterile poştale prezentate în această perioadă să înregistreze timpi mai mari de circulaţie”, se arată în comunicat.

Raiffeisen Bank a anunţat că vor rămâne deschise doar unităţile din unele reţele comerciale.

”Zilele de 30 noiembrie şi Sărbătoarea Naţonală, 1 Decembrie sunt zile nelucrătoare în unităţile Raiffeisen Bank, inclusiv pentru Departamentul Servicii Clienti (Call Center), cu excepţia unităţilor din cadrul retelelor de tip hypermarket, Selgros şi a mall-urilor”, se arată în comunicat.

Şi Enel a anunţat că unităţile sale vor fi închise vineri şi sâmbătă.

”Toate magazinele Enel din municipiul Bucureşti, judeţele Ilfov şi Giurgiu vor fi închise vineri 30 noiembrie şi sâmbătă 1 decembrie, 2018, zile libere legale”, se arată în comunicat.

Comentarii