Băiatul lui Niculae Bădălău a fost călcat de hoţi. Pagube enorme

Casa din Bolintin Vale a fiului senatorului PSD Niculae Bădălău a fost spartă de persoane care deocamdată sunt necunoscute, iar hoţii au furat 30.000 de euro şi câteva ceasuri scumpe a căror valoare se ridică la 50.000 de euro, informează Ştirile ProTV.

Share

Florin Budescu 0 comentarii

19.06.2020 - 14:40

Sursa judiciare au declarat că persoane necunoscute au intrat în casa fiului lui Niculae Bădălău din Bolintin Vale.

UPDATE: Polițiștii IPJ Giurgiu care anchetează spargea de joi seara, de la vila fiului senatorului Niculae Bădălău, au în acest caz un cerc de suspecți. Hoții ar fi pătruns ieri seară, în interiorul vilei lui Gabi Bădălău, după ce au forțat ușa de la intrare. Pe surse, Realitatea.net a aflat că, deși imobilul avea un sistem de supraveghere, acesta nu era funcțional.

Spargerea a avut loc în noaptea de joi spre vineri, iar din imobil au dispărut 30.000 de euro şi câteva ceasuri scumpe, a căror valoare se ridică la 50.000 de euro. Mai multe posturi de televiziune explică însă că Gabi Bădălău are probleme în a justifica prin acte existenţa bunurilor furate de hoţi.

Poliţiştii au început o anchetă. În 2018, şi casa lui Niculae Bădălau din judeţul Giurgiu a fost spartă, iar hoţii au furat bani şi un pistol.

Comentarii