Bagaj suspect, descoperit în centrul Constanţei

Un bagaj suspect a fost descoperit, vineri, în centrul municipiului Constanţa, iar poliţiştii chemaţi au delimitat zona până la verificarea acestui colet.

Share

Rl online 0 comentarii

14.06.2019 - 13:30

În urma verificărilor, oamenii legii au stabilit că nu erau dispozitive explozive improvizate în interiorul bagajului, ci recipiente de plastic goale.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, poliţiştii au fost sesizaţi de către o femeie care trecea prin zona intersecţiei bulevardului Mamaia cu bulevardul Tomis din municipiul Constanţa despre faptul că pe trotuar se află un bagaj abandonat. 

Acolo a ajuns echipa pirotehnică de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale Constanţa, care a verificat conţinutul valizei suspecte. 

"Poliţiştii constănţeni au luat măsuri de delimitare a zonei în care a fost semnalată prezenţa coletului suspect, de deviere a traficului rutier auto si pietonal pentru protejarea populaţiei, în eventualitatea procedurii unei stări de pericol. Cu ocazia verificării de specialitate nu au fost identificate dispozitive explozive improvizate. În interiorul valizei au fost identificate recipiente de plastic goale", au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa. 
 
Bagajul a fost ridicat de poliţiştii constănţeni pentru a fi restituit proprietarului.

Locul unde a fost găsit bagajul este unul intens circulat, în zonă aflându-se mai multe sedii de bănci, dar şi Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Comentarii