15.4 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiBagaj suspect, descoperit în centrul Constanţei

Bagaj suspect, descoperit în centrul Constanţei

În urma verificărilor, oamenii legii au stabilit că nu erau dispozitive explozive improvizate în interiorul bagajului, ci recipiente de plastic goale.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, poliţiştii au fost sesizaţi de către o femeie care trecea prin zona intersecţiei bulevardului Mamaia cu bulevardul Tomis din municipiul Constanţa despre faptul că pe trotuar se află un bagaj abandonat. 

Acolo a ajuns echipa pirotehnică de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale Constanţa, care a verificat conţinutul valizei suspecte. 

“Poliţiştii constănţeni au luat măsuri de delimitare a zonei în care a fost semnalată prezenţa coletului suspect, de deviere a traficului rutier auto si pietonal pentru protejarea populaţiei, în eventualitatea procedurii unei stări de pericol. Cu ocazia verificării de specialitate nu au fost identificate dispozitive explozive improvizate. În interiorul valizei au fost identificate recipiente de plastic goale”, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa. 
 
Bagajul a fost ridicat de poliţiştii constănţeni pentru a fi restituit proprietarului.

Locul unde a fost găsit bagajul este unul intens circulat, în zonă aflându-se mai multe sedii de bănci, dar şi Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Cele mai citite

Emma Răducanu, eliminată de Iga Swiatek în semifinalele turneului de la Stuttgart

Jucătoarea poloneză de tenis, Iga Swiatek, ocupanta locului 1 în clasamentul WTA și principala favorită la turneul WTA 500 de la Stuttgart, Germania, s-a...

Ciolacu reafirmă că alianța PSD-PNL îl are pe Cătălin Cîrstoiu candidat la Primăria generală a Capitalei

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că în prezent Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria generală a Capitalei, potrivit spotmedia.ro. El a subliniat că...

Economia UE va suferi dacă va intra într-o „cursă a subvențiilor” cu SUA și China

Economia Uniunii Europene va fi afectată dacă va intra într-o ”cursă a subvențiilor” cu Statele Unite(SUA) și China, avertizează un oficial din cadrul Fondului...
Ultima oră
Pe aceeași temă