Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Avocaţii lui Lazăr cer sesizarea CCR dacă acesta poate fi citat ca persoană fizică

Avocaţii lui Augustin Lazăr au cerut, la termenul de miercuri al procesului de la Curtea de Apel Bucureşti, sesizarea Curţii Constituţionale pentru a se decide dacă Lazăr poate fi citat ca persoană fizică sau în calitate de procuror general.

Share

Rl online 0 comentarii

12.12.2018 - 11:27

La ora transmiterii ştirii, procesul este în desfăşurare la Curtea de Apel Bucureşti, judecătorul urmând să decidă dacă sesizează sau nu Curtea Constituţională cu această cerere.

Procesul în care se judecă cererea procurorului general Augustin Lazăr de suspendare a procedurii de revocare din funcţie a ajuns la Bucureşti, în urma deciziei dispuse de Curtea de Apel Alba Iulia. Procedura de revocare a procurorului general Augustin Lazăr a fost declanşată de către ministrul Tudorel Toader în 24 octombrie. Augustin Lazăr a depus la Curtea de Apel Alba, o cerere de suspendare a procedurii de revocare din funcţie declanşată de ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, care a fost ulterior a fost declinată Curţii de Apel Bucureşti.

La începutul lunii decembrie, ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, se declara convins că Augustin Lazăr va trage de timp în procesul de la Curtea de Apel Bucureşti, în care a contestat revocarea, pentru a-i expira mandatul de procuror general.

 
 
 

Comentarii

loading...