23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăȘtirile zileiAutocar răsturnat în Caraș-Severin. Șase persoane au fost rănite

Autocar răsturnat în Caraș-Severin. Șase persoane au fost rănite

În autobuz se aflau 17 persoane, iar şase dintre acestea au fost rănite, motiv pentru care autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie.

„Autobuzul de transport persoane circula din direcţia Timişoara către Oraviţa, iar în afara localităţii Comorâşte şoferul ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a ieşit în afara părţii carosabile. Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului şi efectuează cercetarea pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul”, precizează IPJ Caraş-Severin.

Autobuzul s-a răsturnat pe o parte, în afara carosabilului. Şase persoane au fost transportate la cea mai apropiată unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, la locul accidentului s-a intervenit cu o autospecială pentru transport victime multiple, două ambulanţe SMURD şi trei ambulanţe din cadrul Serviciul Judeţean de Ambulanţă. Totodată, în sprijinul echipajelor de prim-ajutor s-au aflat şi două maşini de stingere a incendiilor.

„Salvatorii ajunşi la locul accidentului i-au evaluat medical pe toţi cei 16 pasageri ai autocarului care s-au autoevacuat, iar şase dintre aceştia, în stare stabilă, au fost transportaţi la Compartimentul Primiri Urgenţe Oraviţa (…) în vederea evaluării medicale mai amănunţite, ceilalţi pasageri ai autocarului neavând nevoie de îngrijiri medicale”, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Caraş-Severin.

La ora 16,50, Planul Roşu de Intervenţie a fost dezactivat, mai menţionează ISU Caraş-Severin.

Cele mai citite

Peste 6000 de elevi s-au înscris la finala națională a concursului european de educație financiară European Money Quiz

Peste 6.260 de elevi, cu vârsta între 13-15 ani, din 390 de școli, licee și colegii de la nivel național s-au înscris la ediția...

Deca, vizită în Sibiu. Agenda ministrului Educației

Ministrul Educației, Ligia Deca, efectuează astăzi o vizită în județul Sibiu. Vizita include participarea la *Gala performanței învățământului preuniversitar din Sibiu, vizitarea a două școli...

Hidroelectrica anunță că Barajul Izvorul Muntelui este în perfectă siguranță după seismul de joi dimineață

Hidroelectrica a anunțat că Barajul Izvorul Muntelui, unul dintre cele mai mari din Europa, este în perfectă siguranţă după seismul produs joi dimineață în...
Ultima oră
Pe aceeași temă