Aurescu, mesaj emoționant: Am pierdut-o pe mama în decembrie, m-a învățat despre vaccinuri

Mesajul pe care ministrul de externe, Bogdan Aurescu, l-a transmis după ce s-a vaccinat, miercuri, la Spitalul Militar din Capitală, a fost emoționant.

Share

Romania libera 0 comentarii

20.01.2021 - 22:34

El a vorbit despre pierderea mamei sale, care a decedat luna trecuta din alte cauze decât COVID și despre suferința și regretul de a nu fi putut-o îmbrățișa în decursul anului trecut din cauza pandemiei.

Aurescu a mai spus că toți românii ar trebui să se vaccineze, pentru că numai astfel îşi pot „săruta şi îmbrăţişa părinţii şi bunicii" şi pot circula fără grijă peste graniţă.

„Luna trecută, în decembrie, am pierdut-o pe mama mea. Nu a murit din cauza COVID-19, ci din cauza unei alte afecţiuni. În toată viaţa sa profesională, mama a lucrat în cercetare medicală. De multe ori s-a confruntat cu bacterii şi virusuri periculoase şi am învăţat de la ea şi de la cărţile pe care le-am avut acasă cât de benefice sunt vaccinurile pentru sănătatea populaţiei. Am suferit foarte mult din cauza pierderii mamei mele, dar şi mai mult am suferit, anul care a trecut şi înainte ca mama mea să moară, pentru că nu am putut să o îmbrăţişez şi să o sărut. De aceea, vă rog pe toţi să decideţi să vă vaccinaţi, pentru că în felul acesta vă veţi putea săruta şi îmbrăţişa fără grijă părinţii şi bunicii", a spus Aurescu. 

Comentarii