Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Audieri la DIICOT Sibiu într-un dosar de trafic internaţional de droguri

Zeci de persoane sunt audiate, miercuri, la sediul DICOT Sibiu, în urma unor percheziţii la persoane bănuite de trafic internaţional de droguri de mare risc. Din cercetări a reieşit că membrii reţelei procurau drogurile din străinătate şi le distribuiau în Sibiu, Mediaş şi Cluj.

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 11.07.2018 - 18:05

Potrivit unui comunicat transmis miercuri de reprezentanţii Poliţiei Sibiu, poliţiştii, sub coordonarea procurorilor DIICOT – B.T. Sibiu au efectuat 24 de percheziţii la domiciliile unor persoane bănuite de trafic de droguri de risc şi de mare risc, pe raza judeţelor Sibiu şi Cluj, fiind conduse la audieri un număr de 60 de persoane, într-un dosar ce vizează traficul internaţional de droguri, trafic de droguri de risc şi mare risc, de substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive.

„Din cercetări a reieşit faptul că, în perioada 2016 – 2018, în judeţul Sibiu s-a constituit o grupare de criminalitate organizată specializată în procurarea, distribuirea şi comercializarea drogurilor. În urma investigaţiilor, poliţiştii au stabilit că persoanele cercetate ar fi procurat droguri din străinătate, le-ar fi livrat la mai multe adrese din judeţele Sibiu şi Cluj şi ulterior le-ar fi comercializat pe raza judeţului Sibiu, acestea fiind bănuite inclusiv de acte de violenţă”, se arată în comunicatul Poliţiei Sibiu.

În urma efectuării percheziţiilor, au fost descoperite şi ridicate mai multe bunuri electronice, bani şi diferite cantităţi de masă vegetală susceptibilă să conţină substanţe cu efect psihoactiv.

Un număr de 60 persoane vor fi duse de poliţişti, pentru audieri, la sediul DIICOT – Biroul Teritorial Sibiu. Poliţiştii de la Sibiu au fost sprijiniţi în anchetă de specialişti în combaterea criminalităţii organizate din cadrul Inspectoratelor de Poliţie din Alba-Iulia, Hunedoara, Vâlcea, Cluj-Napoca, Târgu-Mureş, Braşov, precum de reprezentanţi ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu şi Centrului Chinologic Sibiu, luptători de acţiuni speciale din ţară, precum şi jandarmi din Sibiu.

Comentarii

loading...