Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Au început înscrierile pentru Animation Worksheep

Atelierul se va desfăşura la Centrul Internaţional de Cercetare şi Educaţie în Tehnologii Inovativ Creative - CINETic.

Share

Valentina Vlădoi 0 comentarii

Actualizat: 24.07.2018 - 11:49

Potrivit unui comunicat al organizatorilor transmis de Agerpres, doritorii se pot înscrie până pe 10 august trimiţând o scrisoare de intenţie, CV şi portofoliu la adresa de e-mail: [email protected] Participarea este gratuită, iar cei din afara Bucureştiului vor avea cazarea şi masa asigurate. Programul de lucru va fi de luni până sâmbătă, timp de 8-10 ore pe zi, participarea fiind obligatorie pe întreaga durată a celor trei săptămâni.

Tinerii din România şi Republica Moldova vor învăţa diverse tehnici de animaţie, precum 2D desenat/digital, 3D, stop-motion sau cut-out, folosind cele mai noi tehnologii, sub îndrumarea unor specialişti ai industriei. În plus, participanţii se vor putea familiariza cu elemente de storytelling şi editare, modul de lucru din cadrul atelierului imitând procesul de creaţie din marile studiouri de animaţie.

Animation Worksheep este singurul atelier intensiv de animaţie din România, o platformă educativă care sprijină demersul echipei fondatoare a Festivalului de Film de Animaţie Anim'est, de a pune bazele unei industrii locale în domeniu. Dintre cei peste optzeci de participanţi la ediţiile anterioare, o parte consistentă lucrează astăzi în studiouri de profil sau în domenii conexe, în care au ocazia să pună în practică ceea ce au învăţat. O bună parte dintre cursanţii Animation Worksheep formează echipe şi înscriu propriile filme de animaţie în competiţia românească din cadrul Anim'est, precizează comunicatul citat.

Animation Worksheep este un proiect co-finanţat de CNC şi Ministerul Tineretului şi Sportului.

Comentarii