Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Facebook/Poliția Română

Au confiscat cannabis și bani falși

Pe parcursul ultimelor două săptămâni, Poliţia Română și D.I.I.C.O.T. au efectuat 99 de percheziţii pentru destructurarea unor grupări de criminalitate organizată. Au fost ridicate peste 280 de kilograme de cannabis, bani falși și echipamente IT.

Share

Cristian Hagi 0 comentarii

Actualizat: 18.11.2018 - 12:20

În perioada 3 – 16 noiembrie a.c., 337 de poliţişti specializaţi în combaterea criminalităţii organizate au acţionat pentru destructurarea grupurilor infracționale specializate în trafic de persoane, criminalitate informatică, trafic și consum ilicit de droguri și spălare de bani.

Astfel, au fost organizate 42 de acțiuni operative, fiind efectuate 99 de percheziții domiciliare, pentru probarea activității infracționale a 194 de persoane, dintre care 31 au fost reținute sau arestate și una a fost plasată sub control judiciar.

De asemenea, au fost ridicați în vederea confiscării 37.500 de lei, 12.300 de euro, 2.300 de lei falsificați, 1.550 de euro falsificați, 300 de dolari americani falsificați, o armă de foc, 2 arme albe, 6 HDD, 4 autoturisme, o unitate centrală, 3 laptopuri, 3 tablete, 35 de telefoane mobile, 9 cartele SIM și 8 medii de stocare.

De asemenea, au fost ridicate 194.200 de țigarete, 400 de grame de marijuana, 165 de  comprimate de Ecstasy, 4 doze de heroină, 257 de grame de cocaină, 284 de kilograme de canabis, 8 plante de canabis, 138 de kilograme de masă vegetală, 425 de grame de substanțe psihoactive, un cântar electronic și 2 grindere.

În activităţile desfăşurate de poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate, sub coordonarea D.I.I.C.O.T., au fost angrenaţi şi poliţişti din cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene, luptători de la acţiuni speciale şi jandarmi.

Comentarii

loading...