Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Atenție, se lucrează pe Autostrada București – Pitești și pe Valea Oltului!

Circulația pe două dintre cele mai folosite căi rutiere se va desfășura cu dificultate din cauza lucrărilor la refacerea carosabilului și montarea unui parapet.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 04.08.2020 - 09:00

Polițiștii le cer conducătorilor auto să circule cu prudență pe un sector de pe A1 București – Pitești dar și pe un tronson de pe DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu.

Pe autostrada București – Pitești, între km 58 și 58 circulația este restricționată pe a doua bandă pe sensul către Pitești până la ora 21.00 ca urmare a lucrărilor la partea carosabilă, intervenții de frezare și de asfaltare. Conducătorii auto sunt sfătuiți să reducă viteza în zona lucrărilor şi să semnalizeze din timp intenția de schimbare a benzii de circulație într-o zonă unde circulația se va desfășura îngreunat, pe o singură bandă.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, astăzi, în intervalul orar 08:00-16:00, în funcție de condițiile meteorologice, pe DN 7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu, pe tronsonul kilometric 175+800 de metri – 176+200 de metri, pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea, județul Vâlcea, vor avea loc lucrări de montare a parapetului.

Traficul rutier se desfășoară pe jumătate de cale, dirijat cu piloți de circulație, până la ora 10:00, pentru a se putea descărca materialele în zona lucrărilor. Conducătorii auto sunt sfătuiți să respecte semnificația semnalizării instituite temporar, circulând cu viteza adaptată condițiilor de trafic și de drum.

Comentarii