Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

UPDATE: Circa 300 de persoane au protestat în Piața Victoriei

UPDATE: Protestul din Piaţa Victoriei, la care au participat la momentul maxim circa 300 de persoane, s-a încheiat, duminică, fără incidente.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 08.07.2018 - 23:25

UPDATE: Protestatarii au fluturat steaguri tricolore şi ale Uniunii Europene, precum şi ale mai multor state europene care, au spus ei, susţin lupta anticorupţie din România.

Un reprezentant al "Grupului pentru iniţiativă legislativă şi schimbarea Constituţiei" a citit o proclamaţie cu 21 de revendicări, printre care introducerea unor condiţii drastice pentru accederea în Parlament.

Cei prezenţi au scandat lozinci precum "Justiţie, nu corupţie!", "Marş afară trădători de ţară", "Nu vrem să fim conduşi de hoţi", "PSD, ciuma roşie".

După începerea ploii, majoritatea manifestanţilor au părăsit Piaţa Victoriei.

Un grup de protestatari s-a retras pe trotuarul dinspre Muzeul Antipa şi au încercat să întrerupă circulaţia pe breteaua dinspre şoseaua Nicolae Titulescu, prin traversarea repetată a trecerii de pietoni. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje ale Jandarmeriei, precum şi agenţi de circulaţie, care au menţinut fluenţa traficului.

Jandarmii au încercuit cu garduri rondul din centrul Pieţei Victoriei, însă circulaţia nu a fost întreruptă.

Circa 200 de persoane s-au strâns duminică seară în Piaţa Victoriei, scandând sloganuri antiguvernamentale.

Protestatarii au steaguri tricolore, ale Uniunii Europene, precum şi ale mai multor state europene care, spun ei, susţin lupta anticorupţie din România.

Ei scandează lozinci precum "Justiţie, nu corupţie!", "Marş afară trădători de ţară", "Nu vrem să fim conduşi de hoţi" şi "PSD, ciuma roşie".

La protest sunt prezenţi, de asemenea, voluntari care strâng semnături în cadrul campaniei "Fără penali în funcţii publice".

Jandarmii au încercuit cu garduri rondul din centrul Pieţei Victoriei, însă circulaţia se desfăşoară normal. 

Comentarii

loading...