20.8 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăȘtirile zileiAproape 6.000 de amenzi aplicate într-o singură zi

Aproape 6.000 de amenzi aplicate într-o singură zi

Potrivit unui comunicat al IGPR, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice, la nivelul întregii ţări au acţionat 10.084 de poliţişti, fiind organizate aproape 4.200 de patrule de ordine şi siguranţă publică.

De asemenea, au fost derulate 241 de acţiuni şi s-a intervenit la 2.356 de evenimente, majoritatea sesizate prin numărul de urgenţă 112.

În comunicatul transmis de IGPR se precizează că, pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 5.832 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste două milioane de lei.

Totodată, au mai fost constatate 689 de infracţiuni iar în urma acţiunilor desfăşurate de oamenii legii au fost surprinse în flagrant delict 95 de persoane.

În cauzele instrumentate, au fost dispuse 47 de măsuri preventive, fiind depistate 26 de persoane urmărite naţional sau internaţional.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, poliţiştii au acţionat cu 282 de aparate radar şi au constatat 69 de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, fiind reţinute 334 de permise de conducere şi retrase 106 certificate de înmatriculare.

Cele mai citite

România deschide dosare penale pentru spectacolele pirotehnice de pe stadioane; Ungaria se mândrește cu ele. FOTO

În țara noastră, introducerea de articole pirotehnice pe arenele sportive este interzisă, iar președintele FC Rapid București, Daniel Nicolae, și un lider galeriei giuleștene...

Coreea de Nord l-a primit pe șeful spionajului rus

O delegație a Biroului de Informații Externe al Rusiei a vizitat capitala nord-coreeană Phenian între luni și miercuri și a discutat despre stimularea cooperării...

Guvernul va da un OUG joi prin care numărul funcțiilor de conducere ar putea ajunge la 10% în aparatul de stat

Guvernul urmează să aprobe în şedinţa de joi un proiect de ordonanţă de urgenţă(OUG) privind modificarea unor măsuri fiscal-bugetare, precum posibilitatea stabilirii, în anumite...
Ultima oră
Pe aceeași temă