Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Aproape 6.000 de amenzi aplicate într-o singură zi

Peste zece mii de poliţişti au acţionat, luni, la nivel naţional, alături de celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, fiind solicitaţi să intervină la mai mult de 2.350 de evenimente şi aplicând aproape 6.000 de sancţiuni celor care au încălcat normele sociale.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 04.12.2018 - 12:34

Potrivit unui comunicat al IGPR, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice, la nivelul întregii ţări au acţionat 10.084 de poliţişti, fiind organizate aproape 4.200 de patrule de ordine şi siguranţă publică.

De asemenea, au fost derulate 241 de acţiuni şi s-a intervenit la 2.356 de evenimente, majoritatea sesizate prin numărul de urgenţă 112.

În comunicatul transmis de IGPR se precizează că, pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 5.832 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste două milioane de lei.

Totodată, au mai fost constatate 689 de infracţiuni iar în urma acţiunilor desfăşurate de oamenii legii au fost surprinse în flagrant delict 95 de persoane.

În cauzele instrumentate, au fost dispuse 47 de măsuri preventive, fiind depistate 26 de persoane urmărite naţional sau internaţional.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, poliţiştii au acţionat cu 282 de aparate radar şi au constatat 69 de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, fiind reţinute 334 de permise de conducere şi retrase 106 certificate de înmatriculare.

Comentarii

loading...