Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Aproape 50 de fapte ilegale constatate la frontierele României în ultimele 24 de ore

Aproape 50 de fapte ilegale au fost constatate la punctele de trecere a frontierei şi pe "fâşia verde" în ultimele 24 de ore, informează, joi, un comunicat de presă al Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră (IGPF).

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 18.10.2018 - 10:48

"În zonele de competenţă - punctele de trecere şi "frontiera verde" -, poliţiştii de frontieră au constatat: 47 fapte ilegale (19 infracţiuni şi 28 contravenţii) săvârşite atât de cetăţeni români, cât şi străini; au fost descoperite, independent sau în colaborare cu alte instituţii, bunuri nedeclarate (ce urmau a fi introduse ilegal în ţară) care depăşeau plafonul vamal admis ori suspecte a fi contrafăcute, în valoare totală de peste 403.180 lei; valoarea amenzilor contravenţionale aplicate se ridică la peste 16.700 lei", precizează sursa citată.

Totodată, nu s-a permis intrarea în ţară a 22 cetăţeni străini, care nu îndeplineau condiţiile prevăzute de lege, şi de asemenea nu s-a permis ieşirea a 11 cetăţeni români din diferite motive legale.

Potrivit IGPF, în ultimele 24 de ore, au trecut frontiera 144.000 persoane, cetăţeni români şi străini, dintre care aproximativ 69.400 pe sensul de intrare şi 74.600 pe cel de ieşire din ţară, şi peste 41.400 mijloace de transport, dintre care 19.100 pe sensul de intrare.

Comentarii

loading...