4.9 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiAnunț de ultimă oră de la meteo! Cum va fi vremea în...

Anunț de ultimă oră de la meteo! Cum va fi vremea în următoarele zile?

Prognoza meteo. Joi, vremea se va menţine mai caldă decât în mod normal în prima decadă a lunii noiembrie, deşi valorile termice diurne vor scădea şi în regiunile sudice şi estice.

Cerul va fi variabil în sud-est, dar în restul teritoriului vor fi înnorări, temporar va ploua şi sub formă de aversă, se vor semnala descărcări electrice, iar izolat, cu precădere în Oltenia, cantităţile de apă vor depăşi 10…15 l/mp.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări la munte şi în Dobrogea. Temperaturile maxime se vor încadra între 13 şi 23 de grade, cele mai ridicate fiind în sud-estul extrem. Izolat vor fi condiţii de ceaţă.

Prognoza meteo. Vremea în București

În Capitală, vremea se va menţine mai caldă decât în mod normal, deşi valorile termice diurne vor marca o scădere faţă de miercuri. Temperatura maximă va fi de 21…22 de grade.

La munte, vremea se va menţine mai caldă decât în mod normal pentru această dată, iar valorile termice nu vor avea variaţii semnificative faţă de ziua anterioară. Cerul va avea înnorări şi va ploua în cea mai mare parte a zonei montane. Izolat, ploaia va fi şi sub formă de aversă şi se vor înregistra cantităţi de apă mai însemnate. Vântul va sufla slab şi moderat cu unele intensificări, îndeosebi pe creste.

Prognoza meteo. Vremea vineri și sâmbătă

Vineri, valorile termice se vor menține peste cele specifice datei, astfel maximele se vor încadra între 12 și 24 de grade, cu valorile cele mai ridicate în sudul Munteniei.

Cerul va avea înnorări și va ploua în regiunile vestice și nordice, local la munte, în Transilvania și Oltenia și doar izolat în restul teritoriului.

Cele mai citite

Israelul, atac cu rachete asupra Iranului

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News...

Accident rutier pe DN2-E85, în județul Buzău. Două femei au ajuns la spital

Două femei în vârstă de 32 de ani şi 39 de ani au fost transportate de urgenţă la spital vineri, în urma unui accident...

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...
Ultima oră
Pe aceeași temă