Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

ANPC înfiinţează Comandamentul Litoral 2019

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor înfiinţează în perioada estivală structura pentru protecţia consumatorilor "Comandament Litoral 2019", informează ANPC printr-un comunicat remis de Agerpres.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 03.07.2019 - 14:25

"Devenit tradiţional, în perioada vacanţelor de vară, Comandamentul Litoral 2019 are scopul prevenirii şi combaterii practicilor care dăunează vieţii, sănătăţii, securităţii şi intereselor economice ale consumatorilor şi asigurării dreptului acestora de a fi informaţi", se menţionează în comunicat.

Structura specială a ANPC, subordonată direct Preşedintelui Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor şi aflată sub coordonarea operativă a Comisarului şef Adjunct Constanţa, Horia Constantinescu, va desfăşura următoarele activităţi: controale operative, preluarea şi cercetarea reclamaţiilor, activităţi de informare şi educare a consumatorilor, consilierea operatorilor economici şi controale tematice naţionale şi proprii structurii etc.

Comandamentul Litoral 2019 va avea centrul operaţional în cadrul Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Constanţa.

"Consumatorii aflaţi pe litoral, care constată nereguli în toată această perioadă, au la dispoziţie numărul de telefon al CJPC Constanţa, pentru a sesiza situaţiile rapid. Numărul de telefon este 0241.550.550", se precizează în comunicat.

Comentarii