Angajații din Penitenciare se îmbolnăvesc pe capete de Covid-19

11 noi cazuri s-au înregistrat în ultimele zile în Penitenciarele din România. 44 de angajați sunt încă sub tratament specific.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 20.08.2020 - 14:56

Administrația Națională a Penitenciarelor anunță 11 noi cazuri de infectate cu Covid-19 în rândul salariaților, în ciuda măsurilor de prevenție luate la nivelul unităților de încarcerea din țară.

„Vă informăm că, în intervalul 14-20.08.2020, au fost înregistrate 11 noi cazuri de infectare cu virusul SARS-CoV-2 în rândul personalului sistemului administraţiei penitenciare. În prezent, din totalul cazurilor raportate, doar 44 de poliţişti de penitenciare urmează conduita terapeutică stabilită de specialiştii Ministerului Sănătăţii, până la vindecare.”, a transmis Administraţia Naţională a Penitenciarelor într-un comunicat de presă.

În ciuda numărului mare de infectări în rândul personalului, Administrația Națională a Penitenciarelor precizează că nu sunt probleme în ceea ce privește asigurarea serviciilor de pază și că nu s-au înregistrat cazuri de infectări cu Covid-19 în rândul persoanelor private de libertate.

Comentarii