10.3 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiUn angajat al Poliţiei de Frontieră a fost găsit spânzurat într-o anexă...

Un angajat al Poliţiei de Frontieră a fost găsit spânzurat într-o anexă a instituţiei

Potrivit unui comunicat transmis luni de Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Sighetu Marmaţiei, bărbatul de 53 de ani era angajat în cadrul MAI din anul 2007, ca personal civil.

”În data de 14 octombrie, colegii din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Petea au descoperit într-o anexă care aparţine sectorului o persoană fără semne vitale. S-a stabilit faptul că este vorba de un coleg, în vârstă de 53 ani, personal civil care îşi desfăşura activitatea în domeniul administrativ în cadrul sectorului. Au fost anunţate organele de poliţie din cadrul IPJ Satu Mare şi procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, care au preluat cercetările. Lucrătorul a fost încadrat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne din anul 2007 ca personal civil, desfăşurându-şi activitatea la Sectorul PF Petea”, se arată în comunicat.

Surse judiciare au declarat pentru Mediafax că bărbatul a fost găsit spânzurat de către colegi, cercetările vizând sinuciderea acestuia şi motivele care l-au determinat să recurgă la un astfel de gest.

 
 
 

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 766: Doi morți într-un atac cu drone asupra regiunii Belgorod

Un atac ucrainean cu dronă a făcut doi morţi în regiunea rusă de frontieră Belgorod, în vestul ţării, a informat guvernatorul local, în această...

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...
Ultima oră
Pe aceeași temă