15.4 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiAnchetă la Galaţi în cazul unei tinere care ar fi falsificat o...

Anchetă la Galaţi în cazul unei tinere care ar fi falsificat o diplomă de licenţă în medicină

Incidentul a avut loc în septembrie 2018 după ce reprezentanţii unui birou de traduceri legalizate au informat Poliţia asupra unui act suspect. Surse apropiate anchetei susţin că femeia a fost audiată de poliţişti cărora le-a spus că nu intenţiona să utilizeze diploma falsă.

Totuşi, anchetatorii ar fi aflat că tânăra născută în anul 1985 s-a lăudat pe Facebook cu faptul că lucrează ca medic la un spital din Marea Britanie. Ulterior, poliţia a deschis un dosar penal „in rem”.

„Este vorba despre o femeie din Galaţi, născută în 1985. Cazul a apărut în luna septembrie, anul trecut. Au fost nişte suspiciuni cu privire la legalitatea diplomei, iar reprezentanţii biroului de traduceri autorizate au făcut o sesizare la Secţia 2 Poliţie din Galaţi. Au găsit o diplomă care ar putea fi falsă şi alte documente, toate pe numele persoanei în discuţie. În caz se fac cercetări pentru fals material în înscrisuri oficiale, fiind deschis un dosar penal in rem sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi”, a declarat pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Gabriela Costin.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a afla dacă femeia s-a folosit de documentele suspecte.

Cele mai citite

Ciolacu reafirmă că alianța PSD-PNL îl are pe Cătălin Cîrstoiu candidat la Primăria generală a Capitalei

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că în prezent Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria generală a Capitalei, potrivit spotmedia.ro. El a subliniat că...

Emirates și Flydubai își reiau operațiunile după inundațiile din Dubai

Emirates și compania aeriană Flydubai au restabilit operațiunile normale după ce ploile abundente au provocat inundații grave în Emiratele Arabe Unite la începutul acestei...

Beat la volan, cu 218 km pe oră în localitate

Un șofer în vârstă de 41 de ani din Craiova a fost prins de polițiști conducând băut la volan și cu o viteză de...
Ultima oră
Pe aceeași temă